Fiyatlandırma-Teslimat


Tüm ürünler sipariş üzerine özel olarak hazırlanmaktadır.

Ürün fiyatlarımız belirlenirken ürünün tasarımı, içerik bilgisi ve kişi sayısı/adet gözönünde bulundurulmakta, fiyatlar siparişinize ve ürün çeşitliliğine göre belirlenmektedir. 
Pastalar minimum 10 kişilik hazırlanmakta;pasta dilim fiyatları 7 tl ile 12 tl arasında değişmektedir. Kurabiyeler minimum 10 adet hazırlanmakta;adet fiyatı 3 tl ile 6 tl arasında değişmektedir. 
Cupcakeler minimum 10 adet olarak hazırlanmakta;adet fiyatı 4 tl ile 8 tl arasında değişmektedir. 
Aynı tasarımda hazırlanan 10 kişilik pasta ile 20 kişilik pasta dilim fiyatları değişkenlik gösterir.Kişi sayısı arttıkça adet/dilim fiyatları azalmaktadır. 
Kurabiyeler ;kova,stand ve sepette sunulmaktadır. Sunum malzemelerinin fiyatları değişmektedir. Cupcakaler ;standda sunulmaktadır.Stand fiyatları büyüklüğe göre değişmektedir.

Hazırlanmasını istediğiniz ürünler için teslimat tarihinden en az 5 gün öncesinde siparişinizin kesinleşmesi gerekmektedir.İşlerimizin yoğunluğuna bağlı olarak 1 gün öncesinde ,son dakika siparişlerini de kabul edebiliyoruz.
Düğün ve parti organizasyonları için ise siparişlerinizin en geç 2 hafta öncesinde kesinleşmesi gerekmektedir. 

Daha fazla bilgi için bizimle mail ya da telefon yoluyla iletişime geçerek siparişinizle igili tüm detayları belirtmeniz gerekmektedir. Ayrıca randevu alarak İzmir Atakent'teki atölyemizde yüzyüze görüşme yapabiliyoruz.
Randevu ile belirlenen günde pasta tadımına gerebiliyorsunuz.

İlginiz için teşekkür ederiz. 

Gamze ATEŞ
Tatlı Hayat Pasta Tasarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin