Modelleme-ramazana özel menü ile



Modelleme çalışmalarına devam ederken kafamda çalışmak istediğim farklı şeyler olmasına rağmen birden ramazana özel iftar sofrası aklıma geldi. Eee gerçeklerini yapamadım bari mini boyuttailerle yetiniyim..) Dolmalar, börekler, güllaçlar, çorbalar, ramazan pideleriyle geçen bi iftar sofrasının tadı bir başka olur. Bide kalabalıksa eğer sofralar...


İftara özel menümüzle birlikte kendi evimin salonundan küçük bi kesit çalıştım ilk. Televizyon,saat,kitaplık,koltuğun aynısının büyük ve gerçekleri salonumda duruyor.) Modelleme yaparken hayal gücü tabiki önemli ama resim ya da örnek üzerinden çalışmak çokk daha kolaylaştırıyor işi. İşte bu yüzden zaten karşımda duran eşyalarıma bakıp çalışmak çok keyifli oldu benim için..Tabiki bebek ,kedi ve ayıcık dışında..


Yerde yatan bebek, kedi ve ayıcık figürleri baby shower , erkek ve kız bebek pastaları üst süslemesi için kullanılabilir. Yerde yatan bebek dışında oturan bebek, küvette köpükler içinde bebek ve sizin hayalinize kalmış çok farklı şekillerde pasta tasarımları yapılabilir.


Eğer baby shower partisi düzenlemek ya da yeni doğan bebeğiniz için hoşgeldin pastası yaptırmak isterseniz birbirinden farklı pasta ve kurabiye tasarımları için bize ulaşın..
Hayalinizin tadına bakın..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin