Mini muffinler



İşte mutfaktan çıkan mini mini miniler..Aslında bloglar arası 5 çayına lokmalık mini tadlar için hazırlanan bu muffinleri son gün hazırladık ama gönderemedikk:)Olsun geç te olsa biz sayfamıza koyalım ..Tek bir muffin hamuruyla farklı boyutlarda değişik bikaç şey çıkardık ..





Resimdeki şeker hamurları bizim mutfaktan çıktı bu sefer..1 gün dinlendikten sonra artık deneyelim dedik.Ama biraz daha yumuşak olması gerekiyor sanırım..Tabi elimizde yumuşadı ama ..Yinede görüntüyü sevdik..:)









Bu muffinleride bitter kuvertür çikolatayla kapladık..Kahve dünyasından aldığımız kuvertürü kullandık.Muffinler portakallı ve tabaktaki sosta portakal ve kiviyle hazırladım .Çikolatanın o yoğun tadını biraz da olsa alması için..Biraz smoothie ye benzedi gibi..




Bu son muffinleride kremayla tadlandırdık.Pastacının blogundan alınan pastane kreması kullanarak rendelenmiş portakal kabuğuyla bol portakal kokulu bişey çıkardık ortaya.. Aslında güzel bir tarif bulup öyle yapalım demiştik ama işte tarifleri harfi harfine uygulamak bana göre değil:)Mutlaka bi farklılık olması lazım ..Doğaçlama olan şeyleri daha çok seviyorum sanırım..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin